Spring naar content

Corona

Blog

Door Manon Bruins, 2020-03-31 10:20

Corona

We leven in een bijzondere tijd. We maken ons zorgen. Voor sommige mensen heeft het Corona virus hard ingegrepen in hun leven of in dat van hun dierbaren. Voor andere mensen is alles vooral heel onwerkelijk. Je voelt je gezond, en het is lente. En toch is niets meer hetzelfde.

Voor homeopaten is dat niet anders. De meeste praktijken zijn gelukkig gewoon open. Hoewel steeds meer homeopaten ervoor kiezen om hun consulten via laptop of telefoon te laten verlopen. Met vier kinderen thuis is het in ons gezin schipperen tussen werktijd en hulp besteden aan de kinderen. Verder vinden we het ook belangrijk dat we regelmatig buiten zijn en het ook gezellig maken met ons gezin.

In mijn praktijk zijn de vragen anders. Sommige mensen willen weten wat ze kunnen doen om hun weerstand te verbeteren. Anderen hebben last van angsten of paniekaanvallen. Weer anderen willen zich voorbereiden: wat moet ik nemen als ik ziek word?

Op zoek naar een nieuwe modus dus voor ons allemaal. Ik wens iedereen een goede gezondheid en, bij ziekte, een vlot herstel.

 

Manon Bruins is redacteur van HM en klassiek homeopaat. Ze is getrouwd en moeder van vier kinderen. In deze column schrijft ze over haar gezin en haar vak.

www.homeopathiepraktijk.net

 

Wil je weten wat homeopathie kan betekenen bij het verbeteren van je weerstand en bij spanning en angst over het Coronavirus?

Vind hier een homeopaat bij jou in de buurt >

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.