Spring naar content

Word lid tijdens de Week van de Homeopathie en ontvang een welkomstpakket van VSM

Word lid tijdens de Week van de Homeopathie en ontvang een welkomstpakket van VSM

08/04/2020

VSM pakket cadeau bij de Vereniging HomeopathieVan 10 t/m 16 april 2020 vindt de Week van de Homeopathie plaats. Word je tijdens deze week lid van de Vereniging Homeopathie, dan ontvang je een welkomstpakket van VSM ter waarde van maar liefst € 55,-!

Samuel Hahnemann

De Week van de Homeopathie start ieder jaar niet zomaar op 10 april; het is de geboortedag van de grondlegger van de homeopathie Samuel Hahnemann (1755-1853). Deze Duitse arts en apotheker heeft zijn hele leven gewijd aan het ontwikkelen van de homeopathie. Zijn werk en inzichten worden vandaag de dag nog steeds gebruikt en toegepast door homeopaten en artsen voor homeopathie wereldwijd.

Word lid en voer actie

Net als Samuel Hahnemann wil de Vereniging Homeopathie de homeopathie verder brengen, bijvoorbeeld door actie te voeren om de positie van de homeopathie te verbeteren. Zoals je misschien weet, mag door nieuwe regelgeving op de bijsluiters van homeopathische zelfzorgmiddelen niet meer vermeld staan waar deze voor dienen. Dan is het best lastig om te bepalen welk middel je het beste kunt gebruiken. Wil je dat deze regelgeving teruggedraaid wordt? Word dan lid!

Welkomstpakket van VSM

Tijdens de Week van de Homeopathie ontvang je als nieuw lid het welkomstpakket van VSM ter waarde van € 55,-. In dit pakket zit Abroflor gel voor koude en warme handen, Nisyleen hoestsiroop bij droge hoest en kriebelhoest, oogdruppels voor droge, branderige ogen en Spiroflor spray voor verzorging van de spieren. Verder vind je in dit pakket een informatiegids voor homeopathische zelfzorgoplossingen, de Homeopathiewijzer.

 

Word lid van de Vereniging Homeopathie en ontvang dit VSM welkomstpakket >

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.