Spring naar content

Wegens succes verlengd!

Wegens succes verlengd!

06/11/2020

Grote Clubactie

Het gaat fantastisch met de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Inmiddels zijn er 1.068 loten verkocht. Landelijk gezien is de verkoop van loten ook een groot succes en daarom is de verkoopperiode verlengd tot dinsdag 1 december 2020.

Massale steun

De landelijke teller voor de verkoop van loten voor de Grote Clubactie staat momenteel al op ruim twee miljoen loten en daarmee lopen de clubs ver voor op voorgaande jaren. Fijn om te zien dat de Nederlandse bevolking verenigingen juist nu zo massaal steunt ondanks alle beperkingen die gelden.

Help de vereniging

De Grote Clubactie heeft de verkoopperiode verlengd t/m maandag 30 november 23:59 uur om zo nog een goede eindsprint in te kunnen zetten. Steun je ook de Vereniging Homeopathie door het kopen van één of meer loten?
Met deze extra inkomsten kunnen wij ons inzetten om de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden. De Vereniging Homeopathie spant zich in om de homeopathie in Nederland een volwaardig onderdeel te laten zijn van het huidige gezondheidsstelsel, zodat iedereen zelf keuzes kan maken met betrekking tot de eigen gezondheid.

Verkoop

Loten kosten € 3,- per stuk en zijn online te koop via de website. Je ontvangt je lotnummer vervolgens op je bankafschrift. De lotenverkoop is gestart op zaterdag 19 september 2020. De trekking volgt op 9 december en de winnaars worden op donderdag 10 december 2020 bekendgemaakt.

 

> KOOP HIER JE LOTEN!

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.