Spring naar content

Vereniging Homeopathie investeert in opleiding verschillende beroepsgroepen

Vereniging Homeopathie investeert in opleiding verschillende beroepsgroepen

15/06/2017

Met het wegvallen van de indicaties op de verpakkingen van de zelfzorgmiddelen wordt het steeds minder duidelijk welk homeopathisch middel je waarbij kunt gebruiken. De Vereniging Homeopathie heeft onlangs bijgedragen aan de ontwikkeling van een nascholingsmodule voor drogisterijmedewerkers. Deze is inmiddels door meer dan 1.000 drogisterijmedewerkers gevolgd. Hierdoor kun je als gebruiker van homeopathische middelen in de winkels goed geinformeerd worden over de mogelijkheden van een homeopathische zelfzorgoplossing.

Verder hebben we recentelijk in samenwerking met de Academie voor Klassieke Homeopathie een opleidingsdag over homeopathie verzorgd bij een groot MBO college. Hier is door de scholieren zeer enthousiast op gereageerd. Daarnaast gaan we op korte termijn de bijscholing verzorgen van een aantal medewerkers van reformzaken zodat ook zij de kennis op het gebied van homeopathie kunnen verbeteren.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.