Spring naar content

Vereniging Homeopathie investeert in homeopathische grondstoffen

Vereniging Homeopathie investeert in homeopathische grondstoffen

16/03/2018

Vereniging Homeopathie investeert in homeopathische grondstoffenHet is door wetgeving steeds moeilijker om aan de grondstoffen te komen die nodig zijn voor de bereiding van homeopathische middelen. Hierdoor dreigen steeds meer homeopathische middelen te verdwijnen. Iedereen die in Nederland gebruik wil maken van homeopathie zou dit volgens de Vereniging Homeopathie moeten kunnen doen. Daarom zetten wij ons in voor een goede verkrijgbaarheid van de middelen.

Een aantal jaar geleden is de Remedy Bank gestart met het veiligstellen van de grondstoffen op een manier die voldoet aan alle strenge regelgeving. Doel is het behoud van het brede aanbod aan homeopathische middelen.

De Vereniging Homeopathie ondersteunt de Remedy Bank in haar doelstelling en heeft besloten de organisatie ook financieel te ondersteunen door middel van de aanschaf van aandelen. Zo investeren we samen in een goede toekomst voor de homeopathie in Nederland!

 

Wil je de Vereniging Homeopathie hierin steunen, word dan lid!

Meer informatie over lid worden

Meer informatie over de Remedy Bank

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.