Spring naar content

Vereniging Homeopathie: De nieuwe plannen voor 2022

Vereniging Homeopathie: De nieuwe plannen voor 2022

10/01/2022

HomeopathieDe Vereniging Homeopathie heeft weer een intensief jaar achter de rug. Naast een juridisch traject waardoor we gewoon over homeopathie en wetenschap mogen blijven communiceren, is er nog veel meer bereikt.

Homeopathiefestival en kortingsbonnen

Zo hebben we verschillende online beurzen gehouden onder de naam Homeopathiefestival, waarbij iedereen kosteloos vragen kon voorleggen aan een homeopaat en veel informatie kon krijgen over homeopathie bij dieren en de opleiding tot homeopaat. Verder hebben we duizenden mensen voorzien van 50% kortingsbonnen voor een bezoek aan een homeopaat en zijn er vele gratis homeopathiewijzers verstuurd. Ook is er geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek.

Vooruitblik 2022

Ook in 2022 blijven we ons maximaal inzetten voor een goede positie van homeopathie in Nederland. Zo gaan we basiscursussen homeopathie geven aan iedereen die geïnteresseerd is en gaan we met een specialist bekijken wat de mogelijkheden zijn om regels van de overheid en zorgverzekeraars aan te pakken. Zo strijden we voor betere vergoedingen voor homeopathie binnen het zorgstelsel en pleiten we voor het mogen vermelden van informatie op de verpakkingen van de homeopathische middelen.

Nieuwe campagne

We gaan in 2022 door met de online beurzen en we lanceren een nieuwe campagne met als thema: Dat is de pure kracht van de homeopathie. Verder gaan we opnieuw investeren in wetenschappelijk onderzoek en nog heel veel meer. Zo willen we homeopathie toegankelijk houden voor iedereen die geïnteresseerd is.

 

Help je ook mee om de homeopathie toegankelijk te houden?

Word dan nu lid van de Vereniging Homeopathie! >

 

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.