Spring naar content

Theresa May weigert het gebruik van homeopathie te veroordelen

Theresa May weigert het gebruik van homeopathie te veroordelen

14/05/2018

homeopathie-in-engelandOndanks het feit dat miljoenen Britten homeopathie gebruiken, staat de homeopathie onder druk in het Verenigd Koninkrijk. Volgens de officiële gezondheidsrichtlijnen mogen homeopathische middelen niet worden gebruikt om mensen met gezondheidsklachten te behandelen.

De toepassing van homeopathie en andere complementaire therapieën zijn regelmatig onderwerp van discussie in het parlement. De premier van het Verenigd Koninkrijk, Theresa May, weigerde het gebruik van homeopathie te veroordelen toen haar hierom recentelijk gevraagd werd. Toen parlementslid David Tredinnick de premier vroeg of ze de homeopathie zou steunen, verbaasde mevrouw May het parlement door de vraag te ontwijken.

Parlementslid David Tredinnick is een groot voorstander van homeopathie en staat in het Engelse parlement bekend als de advocaat van de natuurgeneeskunde.

Kijk voor meer informatie over de situatie rondom homeopathie in Engeland op http://www.homeopathyworkedforme.org/

 

Bron: www.mirror.co.uk

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.