Spring naar content

Succesvolle eerste Margriet Winterfair van de Vereniging Homeopathie

Succesvolle eerste Margriet Winterfair van de Vereniging Homeopathie

20/12/2019

Margriet WinterfairDe Margriet Winterfair werd dit jaar gehouden van 22 tot en met 28 november 2019 in de Brabanthallen in Den Bosch. Voor het eerst was ook de Vereniging Homeopathie aanwezig, met een prachtige stand die helemaal in winterse sferen was ingericht.

Tekst: Lilian Peters

‘Het was een gezellige ervaring’, vertelt Annemieke Laan, directeur van de Vereniging Homeopathie: ‘In zeven dagen spreek je heel veel mensen. Het is leuk om te merken dat mensen enthousiast zijn over homeopathie. We hebben niet alleen voorlichting gegeven, maar vooral ook veel positieve ervaringsverhalen gehoord.’

Persoonlijke verhalen

Tijdens de beurs deelde de Vereniging Homeopathie waardebonnen uit, bloemenzaadjes en folders. Erg in trek bij bezoekers waren de verhalen over persoonlijke ervaringen met homeopathie, die eerder gepubliceerd zijn in hm (homeopathie magazine). Kopieën van deze artikelen waren op de stand gratis af te halen.

Winterlidmaatschap

Ook was het mogelijk om je tijdens de beurs aan te melden voor een gratis winterlidmaatschap. Voor mensen die kozen voor een jaarlidmaatschap was er een mooi welkomstpakket met verschillende verzorgingsproducten op natuurlijke basis.

Behandeling

Mensen met specifieke vragen over een homeopathische behandeling konden tijdens de beurs terecht bij de homeopathische artsen en therapeuten die in de stand van de Vereniging Homeopathie aanwezig waren.

Positieve informatie

De Margriet Winterfair trok dit jaar 70.000 bezoekers. Voor de Vereniging Homeopathie was de beurs een uitgelezen kans om verder te werken aan haar belangrijkste doelstelling: het geven van positieve informatie over homeopathie. De Vereniging Homeopathie kijkt dan ook terug op een geslaagd evenement.

 

Word lid van de Vereniging Homeopathie >

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.