Spring naar content

Steun de Vereniging Homeopathie met de aankoop van een outdoor pakket!

Steun de Vereniging Homeopathie met de aankoop van een outdoor pakket!

08/02/2021

Outdoor pakket met rugzak en telefoonhoesDe Vereniging Homeopathie zet zich in voor een goede plek van homeopathie in het Nederlandse gezondheidsstelsel. Dat is hard nodig, aangezien de homeopathie in Nederland door regelgeving onder druk staat. Zo verdwijnen steeds meer middelen uit de winkels. Dit terwijl de meeste mensen in Nederland wel eens gebruik maken van homeopathie en hier erg tevreden over zijn.

Ook de zaak rondom de Reclame Code Commissie kost veel tijd en geld. Deze zaak gaat over de vraag of we mogen beweren dat er wetenschappelijke onderzoeken zijn over de werking van homeopathie bij verschillende kwalen. Deze zijn er, maar toch is het maar de vraag of we dit mogen zeggen.

Wetenschappelijk onderzoek is belangrijk voor de Vereniging Homeopathie. Ook hier investeren we veel geld in. We hebben alle hulp dan ook keihard nodig voor de voortzetting van onze werkzaamheden. Zo kun je lid worden van onze vereniging, maar je kunt ons ook steunen met de aanschaf van een outdoor pakket.

Dit pakket bevat een compacte rugzak, een handige armbandhouder voor je mobiele telefoon en een homeopathiewijzer gids. Het pakket is tijdelijk verkrijgbaar voor slechts € 15,- in plaats van € 29,85!

 

Ja, ik steun de Vereniging Homeopathie en koop een outdoor pakket! >

 

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.