Spring naar content

Spreekbeurt houden? Kies voor homeopathie!

Spreekbeurt houden? Kies voor homeopathie!

20/11/2020

Spreekbeurt

Speciaal voor leerlingen van de bovenbouw heeft de Vereniging Homeopathie informatie over homeopathie samengevat voor een spreekbeurt of werkstuk. Op deze pagina kun je precies lezen wat homeopathie is, wie het heeft ontdekt, hoe het werkt en wat homeopathische middelen zijn.

Onderwerp kiezen

Iedere leerling moet wel eens voor school een spreekbeurt houden of een werkstuk schrijven. De keuze voor een onderwerp kan best wel lastig zijn. Vooral als het kind wil kiezen voor een ander onderwerp dan bijvoorbeeld de brandweer of een huisdier. Met het nieuwe informatiepakket geeft de Vereniging Homeopathie uw kind of kleinkind de mogelijkheid om een spreekbeurt te houden of een werkstuk te schrijven over homeopathie. Want je kunt er niet jong genoeg mee beginnen om informatie te geven en te ontvangen over homeopathie.

Informatie beschikbaar

Ben je geïnteresseerd in homeopathie en wil je dat graag doorgeven aan de jongere generatie? Dan vind je alle informatie die een kind nodig heeft voor de spreekbeurt of werkstuk op onze website!

 

Naar de spreekbeurtinformatie >

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.