Spring naar content

Resultaten enquête: Vereniging Homeopathie goed beoordeeld

Resultaten enquête: Vereniging Homeopathie goed beoordeeld

02/06/2020

Uitslag enqueteEens in de paar jaar houdt de Vereniging Homeopathie een enquête onder haar achterban om te onderzoeken wat er leeft en hoe het werk van de vereniging wordt gewaardeerd. De uitslag van de recente enquête is bekend; hieruit blijkt een grote tevredenheid over de vereniging en homeopathie als geneeswijze.

Vragenlijst

Tijdens de Week van de Homeopathie van 10 t/m 16 april 2020 was het mogelijk om via de nieuwsbrief en Facebook deel te nemen aan de enquête van de Vereniging Homeopathie. De vragen gingen onder andere over homeopathie in het algemeen en de activiteiten van de Vereniging Homeopathie in het bijzonder. Ook konden respondenten kans maken op een Weleda-pakket. De winnaars hebben deze inmiddels ontvangen.

Zeer positief

Van de ondervraagden staat 77% zeer positief tegenover homeopathie en bijna allemaal zijn ze tevreden over homeopathische zelfzorgmiddelen. Driekwart van de ondervraagden bezoekt regelmatig of af en toe een homeopaat en 88% daarvan is tevreden over dit bezoek.

Magazine

Van de ondervraagden is 32% lid van de vereniging. Zij zijn lid omdat ze homeopathie een warm hart toedragen en omdat de vereniging voldoet aan de verwachtingen van deze leden. Het magazine hm dat leden viermaal per jaar gratis ontvangen, krijgt als cijfer een dikke 8. Daar zijn we heel trots op! Het merendeel van de lezers spelt het blad helemaal uit of leest de artikelen die voor hen interessant zijn. Zij vinden ook dat het blad een juiste mix heeft van artikelen over homeopathie en een gezonde levensstijl.

 

Bekijk de inhoud van de hm van mei 2020 >

 

Word lid van de Vereniging Homeopathie >

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.