Spring naar content

#releasethefirstreport

#releasethefirstreport

24/08/2018

Australie: releasethefirstreportAl eerder heeft de Vereniging Homeopathie aandacht besteed aan het feit dat de Australische National Health and Medical Research Council (NHMRC)  weigert een groots opgezet wetenschappelijk onderzoek met waarschijnlijk positieve resultaten voor de homeopathie te publiceren.

Velen hebben de petitie getekend, waarmee de bevolking de NHMRC oproept het originele rapport te publiceren. De teller staat inmiddels al op bijna 12.000. Ook de Australische ombudsman onderzoekt de kwestie inmiddels en er is een heuse Twitter campagne opgestart. Er zijn al vele berichten aan de @nhmrc gestuurd met het verzoek het rapport te publiceren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van #releasethefirstreport.

Wil jij ook weten wat er in het nooit gepubliceerde homeopathie onderzoek staat en heb je een Twitter account? Stuur de @nhmrc dan een berichtje of  teken de petitie

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.