Spring naar content

Recordopbrengst Grote Clubactie voor Vereniging Homeopathie

Recordopbrengst Grote Clubactie voor Vereniging Homeopathie

11/12/2020

Cheque Grote Clubactie 2020 aan Vereniging Homeopathie

De verkoop van de loten ten behoeve van de Grote Clubactie ging dit jaar als een speer. De opbrengst voor de Vereniging Homeopathie is met de verkoop van 1090 loten in totaal € 2.580,50. Een record!

Dankbaar

Met de opbrengst kan de vereniging zich extra inzetten om homeopathie in Nederland toegankelijk te houden. De Vereniging Homeopathie spant zich in om de homeopathie in Nederland een onderdeel te laten zijn van het huidige gezondheidsstelsel, zodat iedereen zelf keuzes kan maken met betrekking tot de eigen gezondheid.

We zijn alle lotenkopers dan ook ontzettend dankbaar dat we met dit mooie bedrag weer extra acties kunnen inzetten ten bate van de homeopathie.

Records verbroken

De Grote Clubactie breekt dit jaar alle records met een opbrengst van dik 9,5 miljoen euro. Dat is ruim 1 miljoen euro meer dan vorig jaar! Terwijl het verenigingsleven in Nederland stilviel door de coronacrisis, zetten ruim 300.000 leden van zo’n 5.300 verenigingen zich juist extra hard in voor hun club. Er werden meer dan drie miljoen loten verkocht.

Extra grote prijzenpot

Niet alleen voor de deelnemende clubs, ook voor alle mensen die een lot hebben gekocht, is het een bijzonder jaar. Er zijn dit jaar namelijk veel meer prijzen te winnen en de prijzenpot is aanzienlijk verhoogd. De winkans is dit jaar zelfs één op tien. Check je lotnummers en kijk of jij een van de gelukkige winnaar bent van de vele mooie prijzen.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.