Spring naar content

Prins Charles nieuwe beschermheer van de Faculteit Homeopathie in het Verenigd Koninkrijk

Prins Charles nieuwe beschermheer van de Faculteit Homeopathie in het Verenigd Koninkrijk

16/07/2019

Eind juni werd bekendgemaakt dat Prins Charles de nieuwe beschermheer is van de Britse Homeopathie Faculteit.

De Homeopathie Faculteit in het Verenigd Koninkrijk, opgericht in 1844, is een van de oudste en meest vooraanstaande wereldwijde organisaties die opleiding, training en uitoefening van homeopathie reguleert voor professionals in de gezondheidszorg.

Dr. Gary Smyth, voorzitter van de faculteit Homeopathie, zegt: "Aangezien de faculteit dit jaar haar 175e verjaardag viert, is het een enorme eer voor ons om de beschermheilige van Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Wales te mogen ontvangen. Ik ben verheugd dit nieuws te mogen aankondigen. Ik kijk er naar uit om met leden, vrienden en supporters van de faculteit te werken, ons belangrijke werk voort te zetten, homeopathie te promoten in zowel publieke als professionele kringen en het bewustzijn van dit systeem van geneeskunde te behouden ".

De Koninklijke familie in het Verenigd Koninkrijk heeft een lange warme band met homeopathie. Voormalig faculteitsvoorzitter, wijlen Dr. Peter Fisher, diende als homeopathisch arts bij de koningin en de Koninklijke familie.

 

Bron: British Homeopathic Association

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.