Spring naar content

12-10 Webinar ‘integrale geneeswijzen bij pijnmanagement’

12-10 Webinar ‘integrale geneeswijzen bij pijnmanagement’

12/10/2021

Om ook binnen Europa een stem te hebben op het gebied van homeopathie en andere integrale geneeswijzen, ondersteunt de Vereniging Homeopathie het werk van EUROCAM. Deze organisatie verenigt Europese koepelorganisaties van artsen, dierenartsen, therapeuten en patiënten in de sector complementaire geneeswijzen.

De Vereniging Homeopathie doet dit omdat we ook op Europees niveau het verschil willen maken. EUROCAM zet zich namelijk in voor een betere positie voor o.a. homeopathie, accupunctuur, antroposofie, reiki en andere natuurgeneeswijzen in Europa.

Interest Group on Integrative Medicine and Health in het Europees Parlement

EUROCAM voert het secretariaat van de ‘Interest Group on Integrative Medicine and Health’ in het Europees Parlement.

Deze ‘Interest Group’ is een samenwerking van Europarlementariërs die zich tot doel heeft gesteld om de positie van Traditionele, Complementaire en Integratieve Geneeskunde te versterken en het Europees Parlement te activeren om de integratie ervan in alle facetten van het Europese volksgezondheidsbeleid te bevorderen.

Online webinar over Integrale geneeswijzen bij pijnmanagement

Op 12 oktober organiseert EUROCAM in samenwerking met het Europees Parlement een evenement over de mogelijkheden van integrale geneeswijzen bij pijnmanagement.

Ook jij kunt hier online bij aanwezig zijn. Experts geven presentaties over de behoeften en uitdagingen van mensen met chronische pijn en over pijnbestrijding met therapieën zoals acupunctuur, mind-body geneeskunde, osteopathie en plantaardige voeding.

Het evenement wordt uitgezonden via ZOOM en simultaan op YouTube op 12 oktober van 16.00 tot 18.00 uur. Via de YouTube chat kun je eventueel vragen stellen aan de experts en leden van het Europees Parlement. Het evenement is Engelstalig.

Deelnemen is gratis. Meld je hier aan.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.