Spring naar content

28-11 tot 2-12: Homeopathie Festival 2022 (online)

28-11 tot 2-12: Homeopathie Festival 2022 (online)

28/11/2022

Van maandag 28 november tot en met vrijdag 2 december 2022 organiseert de Vereniging Homeopathie weer het populaire online Homeopathie Festival. Klassiek homeopaten en dierhomeopaten geven dan gratis telefonische miniconsulten.

Grijp je kans om op dit festival tijdens een miniconsult te bespreken welke rol homeopathie in jouw gezondheid en die van je dier kan spelen.

Wil jij zeker zijn van een plekje dan kun je al vanaf 22 november een afspraak boeken!

Verder wordt op het festival interessante informatie gegeven over homeopathie en opleidingen. En vergeet niet naar de videolezingen te kijken! Ook zijn er deze keer weer leuke festivalknallers.

Thema: Mentale Gezondheid

Dit jaar staat ‘mentale gezondheid' of eigenlijk mentale ongezondheid in de spotlights. Steeds meer mensen kampen met mentale klachten zoals depressie, angsten, somberheid, eenzaamheid en burn-out klachten.

Als je mentaal gezond bent, geeft dat je kracht. Het ondersteunt je bij alles wat op je pad komt in het leven. Je mentaal gezond voelen, is belangrijk maar niet vanzelfsprekend. Steeds vaker kampen mensen met mentale klachten. Scholieren en studenten hebben in groten getale last van angstgevoelens en depressie, meer dan een miljoen werknemers hebben burn-outklachten en steeds meer kinderen krijgen de diagnose ADHD. Dementie wordt wereldwijd beschouwd als de grootste uitdaging voor de gezondheidszorg in de 21e eeuw en veel ouderen voelen zich eenzaam en somber.

Maar ook dieren kunnen last hebben van mentale klachten. De vuurwerkknallen zijn alweer begonnen en veel dieren ervaren nu al stress hiervan.

Holistische geneeswijze

Homeopathie is een holistische geneeswijze, waarbij mens en dier als geheel centraal staan; dus fysiek, mentaal en emotioneel. Als lichaam en geest niet in evenwicht zijn, kunnen er aandoeningen en ziekten ontstaan. Bij homeopathie wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geprikkeld en geactiveerd. Homeopathie kan op een natuurlijke wijze bijdragen aan het herstel van zowel fysieke als mentale en emotionele klachten.

Houd onze website en social media goed in de gaten voor de laatste updates!

 

Boek nu alvast je gratis miniconsult! >

 

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.