Spring naar content

Onderzoek: homeopathie effectief bij blaasontstekingen

Onderzoek: homeopathie effectief bij blaasontstekingen

17/06/2020

BlaasontstekingDe Vereniging Homeopathie streeft ernaar om regelmatig wetenschappelijke onderzoeken te laten vertalen voor geïnteresseerden. Uit recent onderzoek blijkt dat homeopathie een oplossing kan bieden om terugkerende blaasontstekingen effectief te behandelen.

Publicatie

In januari 2020 is het onderzoek naar de inzet van homeopathie bij blaasontsteking gepubliceerd. Dit Duitse onderzoek is uitgevoerd door wetenschappers verbonden aan de Faculteit der Gezondheidswetenschappen van de universiteit van Witten en het Instituut voor Complementaire en Integratieve Geneeskunde van de universiteit van Bern in Zwitserland.

Onderzoek

Veel vrouwen hebben wel eens last gehad van een blaasontsteking of het is een terugkerend probleem. Meestal worden antibiotica ingezet, maar uit het onderzoek blijkt dat een blaasontsteking ook met homeopathie kan worden behandeld. Op de website van de Vereniging Homeopathie is nu een vertaling van de samenvatting van dit onderzoek te lezen.

Naar de vertaling van dit onderzoek >

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.