Spring naar content

10 t/m 16 april: Online Homeopathie Festival!

10 t/m 16 april: Online Homeopathie Festival!

23/03/2021

Homeopathie Festival 10 t/m 16 aprilTijdens de Week van de Homeopathie (10 t/m 16 april) vindt het online Homeopathie Festival plaats. We organiseren dit festival boordevol vrolijke activiteiten voor het eerst.

Gratis miniconsulten en lezingen

Tijdens deze week kun je een gratis online miniconsult aanvragen bij een homeopaat, zijn er gratis lezingen over verschillende onderwerpen en is er ook een consult mogelijk met een dierenhomeopaat. Je kunt dus niet alleen vragen over je eigen gezondheid stellen, maar je kunt ook vragen over je huisdier voorleggen!

Opleiding

Daarnaast kun je volop informatie vinden over de opleiding tot homeopaat. Je kunt zelfs een online afspraak inplannen met docenten om ze alles te vragen over de mogelijkheden van deze opleiding.

Festivalknallers

Tot slot zijn er heel veel spectaculaire aanbiedingen, oftewel de Festivalknallers! Zo krijg je bijvoorbeeld een gratis douchegel van Weleda bij aankoop van elk Weleda product en ontvang je 20 euro korting op een Zwanger en Kind pakket.

Kijk snel op www.homeopathiefestival.nl !

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.