Spring naar content

Nieuwe vlog: Nancy Groeneveld over homeopathie bij dieren

Nieuwe vlog: Nancy Groeneveld over homeopathie bij dieren

05/11/2019

Nancy GroeneveldDe nieuwste vlog van de Vereniging Homeopathie staat online! Deze keer gaat vlogger Lilian Peters op bezoek bij Nancy Groeneveld, homeopaat voor mens en dier. Hoewel Nancy ook mensen behandelt met homeopathie, vertelt zij nu vooral over de toepassing van homeopathie bij dieren.

Dierenliefhebber

Nancy is een dierenliefhebber in hoofdletters. Zelf heeft ze drie schapen en twee katten die ze, als dat nodig is, vanzelfsprekend met homeopathie ondersteunt. Ze heeft een homeopathiepraktijk in het Brabantse Made en bovendien rijdt ze al meer dan twintig jaar op de Dierenambulance in Rotterdam.

Snel effect

Dieren reageren vaak goed op homeopathie, is de ervaring van Nancy. Het passende middel kan al snel effect hebben. Niet alle aandoeningen zijn goed met homeopathie te behandelen. Daarom werkt Nancy geregeld samen met een dierenarts.

Kleine kinderen

In de vlog vertelt Nancy hoe zij in haar praktijk dieren kan helpen met homeopathie en bij welke klachten homeopathie in te zetten is. Ook legt ze uit wat de overeenkomst is tussen dieren en kleine kinderen en waarom het zo belangrijk is dat de eigenaar het dier goed kent.

Bekijk de vlog op het YouTube-kanaal van de Vereniging Homeopathie.

 

Word lid

 

Dieren  

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.