Spring naar content

Nieuwe klacht tegen Vereniging Homeopathie via Reclame Code Commissie

Nieuwe klacht tegen Vereniging Homeopathie via Reclame Code Commissie

23/07/2020

Nieuwe klacht tegen Vereniging HomeopathieOpnieuw is een klacht ingediend bij de Reclame Code Commissie tegen de Vereniging Homeopathie. Ook deze klacht gaat over de uiting dat er vele wetenschappelijke onderzoeken zijn die aantonen dat homeopathie werkzaam is en de reacties daarop op Facebook.

Voor dit gedeelte van de klacht kunnen we verwijzen naar ons verweer in de andere zaak die bij de Reclame Code Commissie in behandeling is. Overigens wacht de Vereniging Homeopathie nog steeds op de uitspraak. Als verweer in deze zaak zijn er diverse wetenschappelijk onderzoeken aangedragen.

Facebook

Een tweede deel van de klacht ging over de Facebookpagina van de Vereniging Homeopathie. Er is onterecht beweerd dat de opmerkingen onder de berichten een te positief beeld zouden schetsen. Ook hierin hebben we ons goed kunnen verdedigen. We verwachten de uitspraak binnen enkele weken.

Strijdvaardig

De Vereniging Homeopathie zet zich maximaal in voor een goede positie van homeopathie in het Nederlandse gezondheidsstelsel. We zijn sterker en strijdvaardiger dan ooit maar we hebben je hulp nu extra hard nodig.

Help jij ons mee? Word dan lid!

Word lid van de Vereniging Homeopathie >

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.