Spring naar content

Nieuwe campagne van start!

Nieuwe campagne van start!

01/02/2022

Nieuwe campagne Vereniging HomeopathieHomeopathie kent veel voordelen. Het heeft een hoge gebruikerstevredenheid en verschillende onderzoeken onderstrepen het nut van de toepassing van homeopathie.

Homeopathie is ook nog eens een duurzame geneeswijze die het milieu niet belast, er komen geen schadelijke stoffen in het grondwater. Veel bio boeren gebruiken bijvoorbeeld homeopathie voor hun veeteelt. Door koeien met onder andere homeopathie behandelen kan antibiotica zorgvuldiger en proportioneler worden gebruikt. Homeopathie kan hiermee een bijdrage leveren aan het verminderen van antibioticaresistentie, een steeds groter groeiend wereldwijd probleem.

Daarbij is homeopathie een voordelige geneeswijze. Patiënten, van huisartsen die ook complementaire en alternatieve geneeswijzen toepassen, hebben minder gezondheidskosten. De lagere kosten komen voort uit minder ziekenhuisverblijven en voorgeschreven medicijnen blijkt uit onderzoek.

Om deze en meer voordelen van het gebruik van homeopathie te benadrukken, start de Vereniging Homeopathie een campagne met als thema: ‘Dat is de pure kracht van homeopathie’.

Binnenkort kun je de eerste berichten over dit thema vinden op onze sociale mediakanalen.

 

Volg ons nu op Facebook, Instagram of YouTube! Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

facebook   instagram   youtube

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.