Spring naar content

Meer dan 1000 abonnees op YouTube

Meer dan 1000 abonnees op YouTube

29/01/2020

video_vereniging_homeopathieHet YouTube-kanaal van de Vereniging Homeopathie telt nu meer dan 1000 abonnees, en daar zijn we trots op! Inmiddels hebben we 24 video’s over homeopathie gepubliceerd, die in totaal enkele honderdduizenden keren zijn bekeken.

Tekst: Wouter de Vries

Medium van de toekomst

Video wordt online een steeds belangrijker bron van informatie. Met Facebook Watch en Instagram IGTV is video ook binnen deze platforms steeds prominenter aanwezig. En ondertussen verovert de Chinese video-app TikTok de wereld, vooral onder jongeren. Vanwege het toenemende bereik vinden wij het belangrijk om informatie over homeopathie ook in video te ontsluiten.

Animaties en vlogs

Op ons YouTube-kanaal vind je onder meer animaties met uitleg over relevante onderwerpen, zoals over de petitie ‘Handen af van de Homeopathie’. Je kunt er ook video’s bekijken over de Homeopathiewijzers die we uitgeven. En in onze vlogs biedt hm-redactielid Lilian Peters een kijkje in de wereld van de homeopathie.

Best bekeken

De eerste video die we hebben gepubliceerd, medio 2017, gaat over de missie van de Vereniging Homeopathie; het is meteen ook de best bekeken video met maar liefst 57.000 views. Een goede tweede is de video over onze vlogs die we in december 2019 publiceerden; deze is 47.000 keer bekeken.

Abonneer je op ons kanaal

Volg je ons nog niet op YouTube? Browse dan naar het kanaal van de Vereniging Homeopathie op de website of in de app van YouTube (zie link hieronder), en druk op “Abonneren”. Vergeet niet op het belletje te drukken om een melding te ontvangen wanneer we een nieuwe video hebben geüpload.

 

Naar het YouTube-kanaal van de Vereniging Homeopathie >>

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.