Spring naar content

Ledenraadvergadering gaat niet door

Ledenraadvergadering gaat niet door

03/04/2020

afgelast

Door de crisissituatie rondom corona is de Vereniging Homeopathie genoodzaakt om de ledenraadvergadering van 18 april aanstaande uit te stellen. Door de aangescherpte richtlijnen van het RIVM zijn alle bijeenkomsten tot 1 juni 2020 verboden.

Samenvoeging

Twee keer per jaar komt de Ledenraad van de vereniging bij elkaar. Tijdens de vergadering zijn punten aan de orde zoals het jaarverslag, jaarrekening, begroting, terugblik en plannen voor de toekomst. Helaas is de onzekerheid omtrent de ontwikkeling van het virus zodanig, dat het bestuur met goedkeuring van de ledenraadsleden heeft besloten om de vergadering van 18 april samen te voegen met de reeds geplande vergadering op zaterdag 14 november 2020. Op deze ochtend bespreekt de ledenraad dan alle punten van dit jaar.

Richtlijnen RIVM

Voor nu is het belangrijk om alle richtlijnen van het RIVM te volgen zodat de verspreiding van het coronavirus spoedig wordt ingedamd. In november hoopt de vereniging met een voltallige en gezonde ledenraad bij elkaar te komen.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.