Spring naar content

Leden bedankt!

Leden bedankt!

19/01/2018

Vereniging Homeopathie2017 ligt inmiddels al weer enkele weken achter ons en we kunnen terugkijken op een enerverend jaar. Er is veel te doen geweest op politiek vlak. Er is een nieuwe regering gevormd en dit betekent nieuwe mogelijkheden om de regelgeving rondom homeopathie te verbeteren. Hiervoor hebben we inmiddels meer dan 100.000 handtekeningen verzameld welke we in 2018 gaan aanbieden. Ook op internationaal niveau zijn we politiek actief geweest. Zo hebben we overleg gehad met andere Europese landen over het advies van de Wetenschapsraad om homeopathie te gaan verbieden. Op nationaal niveau hebben we succes gehad met feit dat de voorgestelde btw verhoging geen doorgang heeft gevonden. Bij de zorgverzekeraars hebben we kortingsafspraken kunnen bedingen.

Verder hebben we geïnvesteerd in verschillende wetenschappelijke studies en in opleidingen voor drogisterijmedewerkers.

In totaal hebben we ruim 7.000.000 mensen bereikt met positieve informatie over homeopathie. Het ledental van de Vereniging Homeopathie is in 2017 met meer dan 20% gegroeid. Dit betekent dat we in 2018 nog meer kunnen investeren in het toegankelijk houden van de homeopathie in Nederland. Daar gaan we ons keihard voor inzetten.

We willen hierbij alle leden hartelijk danken voor alle steun. Nog geen lid? Meld je dan aan als lid van de Vereniging Homeopathie. Zo houden we samen de homeopathie toegankelijk voor iedereen.

Informatie over lid worden

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.