Spring naar content

Koningsdag loterij

Koningsdag loterij

21/04/2022

 Geef je op voor de nieuwsbrief en doe mee aan de koningsdag loterij van de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland!

De Vereniging Homeopathie Nederland werd in 1886 officieel erkend door koning Willem III en ontving in 1986 het predicaat 'Koninklijk'.

Als jij je, tijdens onze koningsdag loterij, inschrijft voor onze digitale nieuwsbrief maak je niet alleen kans op een zakje ‘Oranje boven’ bloemzaadjes maar word je maandelijks op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Elke maand verzamelen we artikelen en nieuwtjes op het gebied van natuurlijke gezondheid, homeopathie, ontwikkelingen in de gezondheidszorg en de politiek. Ook hebben we in elke nieuwsbrief leuke aanbiedingen . Je kunt je hier opgeven voor de nieuwsbrief en dan doe je automatisch mee met de loting.

De Vereniging Homeopathie is een onafhankelijke consumentenbelangen organisatie en is er voor iedereen die geïnteresseerd is in homeopathie. We spannen ons in om de homeopathie een volwaardig onderdeel te laten zijn van het huidige gezondheidsstelsel. Dit doen we door objectieve informatie te verstrekken over homeopathie, te investeren in wetenschappelijk onderzoek en in overleg te treden met overheid en verzekeraars.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.