Spring naar content

Kies voor homeopathie!

Kies voor homeopathie!

09/05/2022

Gezin in de natuurAl jaren maakt de Vereniging Homeopathie zich sterk voor de positie van de homeopathie in Nederland. Homeopathie verdient een volwaardige plek binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Daarom is het van het grootste belang de homeopathie in de maatschappij onder de aandacht te blijven brengen. Hiertoe ontplooit de Vereniging Homeopathie als consumentenorganisatie allerlei activiteiten die bijdragen aan het verstevigen van de positie van de homeopathie in onze samenleving.

Door Peter Goosensen, klassiek homeopaat

Keuzevrijheid

Een belangrijk uitgangspunt waar de Vereniging Homeopathie zich hard voor maakt is de vrijheid om te kunnen kiezen uit het aanbod van aanvullende behandelingen. Verder is het belangrijk dat er goede en betrouwbare informatie voorhanden is, zodat consumenten een afgewogen keuze kunnen maken bij het ondersteunen en stimuleren van hun gezondheid.

Voordelen

Een lidmaatschap van de Vereniging Homeopathie biedt een aantal aantrekkelijke voordelen. Als lid ontvang je naast de maandelijkse digitale nieuwsbrief ieder kwartaal het Homeopathie Magazine (HM), met daarin veel gezondheidstips, verdiepende artikelen en ook klantervaringen. Daarnaast zijn er voor leden allerlei kortingen mogelijk bij het bestellen van artikelen die passen bij de filosofie van de homeopathie.

Onderzoek en kennis

Verder stimuleert de Vereniging Homeopathie onderzoek en wordt er op de website veel aandacht besteed aan het geven van informatie en het delen van kennis. Bovendien wordt er met regelmaat actie gevoerd richting de zorgverzekeraars om hen ertoe te bewegen de vergoeding van de kosten voor homeopathische behandelingen vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekering te verhogen of op z’n minst intact te laten.

Word lid of doneer!

Om dit alles ook in de toekomst te kunnen blijven doen is ook jouw hulp en steun hard nodig. Met een groot ledenbestand en een gezonde financiële basis staan we in allerlei opzichten sterker. Kies jij er ook voor om lid te worden van de Vereniging Homeopathie? Kom dan vandaag nog in actie en meld je hier aan!

Word lid van de Vereniging Homeopathie! >

 

Ook giften of een nalatenschap zijn uiteraard zeer welkom. Met je gift kunnen we meer middelen inzetten om onze doelstelling te bereiken, namelijk homeopathie toegankelijk maken voor iedereen die daar open voor staat.

Doneer hier online >

 

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.