Spring naar content

Hortus Alkmaar

Hortus Alkmaar

24/04/2019

hortus-alkmaarIn de Hortus Alkmaar is een schat aan geneeskrachtige planten te vinden. Sinds de oprichting in 2011 is de Hortus Alkmaar steeds meer een maatschappelijk belang gaan dienen. Er vindt educatie plaats over de relatie plant, natuur en gezondheid. Het is een plek om tot rust te komen en je kunt er interessante workshops volgen.

Toen vorig jaar bleek dat er hulp nodig was om deze unieke plek te kunnen behouden, heeft de Vereniging Homeopathie de Hortus op verschillende manieren geholpen. Het is natuurlijk voor iedereen die wel eens gebruik maakt van een natuurlijk gezondheidsmiddel van groot belang dat deze tuin vol met geneeskrachtige planten en educatie hierover blijft bestaan. Zoals het er nu naar uitziet is de Hortus gered en kunnen we nog lang van de natuurpracht in deze tuin genieten.

Als blijk van waardering voor de hulp die we hebben geboden, is de Vereniging Homeopathie gevraagd de tentoonstelling ‘De Groene Apotheek’ openen. Dit thema sluit goed aan op waar de Vereniging Homeopathie voor staat. Er is een interactieve wand, boordevol informatie over geneeskrachtige planten geplaatst. Er is een kast met prachtige foto’s en producten en er zijn interessante rondleidingen voor jong en oud in de tuin zelf.

De Vereniging Homeopathie wenst de Hortus Alkmaar een fantastisch seizoen toe!

 

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.