Spring naar content

Homeopathie voor ‘s werelds snelste man!

Homeopathie voor ‘s werelds snelste man!

23/08/2016

Usain Bolt, Olympisch sprinter en beroemd als meervoudig gouden medaillewinnaar, past homeopathie al sinds zijn 16e toe. Hij is als cliënt verbonden aan de Duitse sportarts dr. Hans-Wilheim Müller-Wohlfart die homeopathisch behandelt in zijn kliniek in Duitsland. Bolt vliegt minimaal tweemaal per jaar naar Duitsland voor een check up.

”Ik kom hier sinds mijn 16e” vertelde de recordhouder op de 100m sprint op een persconferentie in München. “We staan al heel lang in contact met elkaar. Iedere keer wanneer ik een klacht heb, geeft hij mij goede adviezen en behandelingen. Hij is de beste in wat hij doet. We hebben een hechte band.”

Bolt is geboren met scoliose (een zijdelingse verkromming van de wervelkolom), wat hem kwetsbaar maakt voor rugpijn en blessures aan de rug. Hij zegt: “Hij (dr. Müller-Wohlfart) is de enige persoon die door de jaren heen een manier heeft ontwikkeld, waardoor ik op het hoogste sportniveau kan competeren".

Er zijn duizenden homeopathisch werkende professionals in Duitsland en dr. Müller-Wohlfart is toonaangevend in de behandeling van sportblessures. Hij is vooral bekend vanwege zijn holistische aanpak. Hoewel opgeleid in de conventionele geneeskunde en orthopedie, omvatten zijn behandelingen tevens alternatieve geneeswijzen, zoals acupunctuur en homeopathie.

Andere beroemde patiënten zijn onder andere: Paula Radcliffe, Kelly Holmes, Tyson Gay, Ronaldo, Micheal Owen, Steven Gerrard en Boris Becker. Müller-Wohlfart is tevens de clubarts van voetbalclub Bayern München en het nationale voetbalelftal van Duitsland.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.