Spring naar content

Homeopathie Magazine (hm) nu ook te beluisteren

Homeopathie Magazine (hm) nu ook te beluisteren

14/10/2020

Passend lezen

Lezen inspireert en motiveert. Veel mensen gaan er graag voor zitten als de hm weer op de deurmat valt. Maar niet voor iedereen is lezen vanzelfsprekend. Voor deze groep mensen is het nu ook mogelijk om te luisteren naar de artikelen die in het magazine staan. Dat kan via Bibliotheekservice Passend Lezen.

Leesproblemen

Als lid van de Vereniging Homeopathie ontvang je viermaal per jaar hm (homeopathie magazine). Het blad staat vol met ervaringsverhalen, interviews met mensen met een passie voor homeopathie, tips en achtergrondartikelen. Maar wat als je niet (meer) in staat bent om te lezen? Bijvoorbeeld omdat je slecht(er) ziet, het tijdschrift niet meer kunt vasthouden of omdat je dyslexie hebt? Dan kunt je terecht bij Bibliotheekservice Passend Lezen om te luisteren naar de artikelen in hm.

Geluidsfragment

Om te ervaren hoe het is om van deze service gebruik te maken, hebben we een audio-fragment geselecteerd van het artikel ‘De juiste ademhalingstechniek is de basis’ uit de hm van februari 2020. Veel luisterplezier!

Beluister het fragment hier >

 

Benieuwd naar de onderwerpen die aan bod komen in hm?

Bekijk hier de inhoud van hm >

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.