Spring naar content

Homeopathie Festival een groot succes

Homeopathie Festival een groot succes

22/04/2021

HomeopathiefestivalWat doe je wanneer het door Coronamaatregelen niet meer mogelijk is om aan een beurs of festival deel te nemen? Dan organiseer je er gewoon zelf een online! Zo is het idee ontstaan voor het Homeopathie Festival dat vorige week, tijdens de Week van de Homeopathie (10 t/m 16 april), georganiseerd is. En met succes.

Consulten, lezingen en opleidingen

We hebben vele gratis online consulten gegeven. Er was veel interesse voor zowel de consulten voor mensen als voor dieren. Daarnaast kon je gratis lezingen volgen en was er veel aandacht voor de opleidingen. Leuk te merken dat veel mensen het overwegen om homeopaat te worden.

Beursknallers

Ook is er gretig gebruik gemaakt van onze zogenaamde Beursknallers. Veel producten waren tijdelijk met extra korting in onze webshop te vinden.

Wil jij alsnog gebruik maken van deze scherpe aanbiedingen? Er zijn nog een paar laatste restantaanbiedingen te vinden in onze webshop.

Zoals:

Wees er snel bij, want OP = OP!

Welkomstcadeau

Ook ontvang je tot 1 mei een extra feestelijk welkomstcadeau als je lid wordt van de Vereniging Homeopathie: Een goed gevulde rugzak met allerlei leuke producten. Kijk hier voor meer informatie.

 

Al met al is het Homeopathie Festival zeer succesvol geweest. We hopen je dan ook op een volgend festival weer te treffen!

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.