Spring naar content

Het meinummer van hm is uit: een magazine vol vuur!

Het meinummer van hm is uit: een magazine vol vuur!

26/05/2020

Homeopathie Magazine HM mei 2020De nieuwe hm viel vorige week bij de leden van de Vereniging Homeopathie op de deurmat! De interviews, artikelen en columns in het meinummer van hm staan in het teken van ‘Vuur’.

Vuur

hm is een magazine over homeopathie en gezond beter worden en verschijnt als ledenblad van de Vereniging Homeopathie viermaal per jaar. Dit jaar staan in hm de vier elementen centraal: Lucht, Vuur, Aarde en Water. Het februari-nummer stond in het teken van ‘Lucht’, het mei-nummer staat in het teken van ‘Vuur’.

Strijd

Lees bijvoorbeeld het interview met homeopaat Ton Jansen, die vol vuur strijdt voor een wereld waarin mensen zowel emotioneel als lichamelijk gezond kunnen zijn. Verder vind je in deze hm een mooi ervaringsverhaal van Christine Zürcher over homeopathie bij brandwonden zoals zij die toepaste in Afrika.

En verder...

Homeopaat Merel Brandsma schrijft in haar column: ‘Vuur transformeert ook; het is verbazingwekkend hoe na een bosbrand verloren gewaande plantensoorten opnieuw hun kop opsteken.’ Lees over Wilma Tijsen-Van den Beldt die dankzij haar homeopaat beter leerde omgaan met haar korte lontje. Ten slotte vind je in dit nummer tips over gezondheid, wetenswaardigheden en boeken, en nieuws over de vereniging.

> Lees meer over de inhoud

 

> Bestel het nummer

 

> Word lid en ontvang hm thuis

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.