Spring naar content

Grote Clubactie succes voor Vereniging Homeopathie

Grote Clubactie succes voor Vereniging Homeopathie

13/12/2019

Doe mee aan de Grote Clubactie en steun de Vereniging Homeopathie!De Vereniging Homeopathie heeft dit jaar bijna 800 loten verkocht tijdens de Grote Clubactie. Net als voorgaande jaren is de actie ook dit jaar weer een groot succes. Wij willen iedereen die online een lot heeft gekocht en zo het werk van de Vereniging Homeopathie gesteund heeft, van harte bedanken.

Door: Lilian Peters

Positieve informatie over homeopathie

Met de verkoop van de loten heeft de Vereniging Homeopathie € 2.191,50 ingezameld. Met dat bedrag kan de vereniging weer verder werken aan haar belangrijkste doelstelling: het ontwikkelen en verspreiden van positieve informatie over de homeopathie.

Vertalen van wetenschappelijk onderzoek

Zoals bekend hecht de Vereniging Homeopathie grote waarde aan de wetenschappelijke onderbouwing van homeopathie. Daarom zal de opbrengst van de Grote Clubactie dit jaar grotendeels besteed worden aan de Nederlandse vertaling van een aantal belangrijke wetenschappelijke onderzoeken. Hiermee wil de Vereniging Homeopathie deze informatie toegankelijk maken voor een breder publiek.

Trekking

De trekking heeft plaatsgevonden op 11 december 2019 en op 12 december 2019 zijn alle winnaars bekend gemaakt. Naast de hoofdprijs van € 100.000,- zijn er verschillende andere mooie prijzen uitgereikt, zoals reischeques en uit-arrangementen.

> Word lid van de Vereniging Homeopathie

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.