Spring naar content

Groeiende vraag naar homeopathische producten

Groeiende vraag naar homeopathische producten

22/05/2018

Groeiende vraag naar homeopathische productenGrote vraag naar homeopathische producten voor immunologie voorspeld in de aankomende jaren, volgens inschatting.

Volgens onderzoek, uitgevoerd door Fact.MR, breidt de globale markt voor homeopathische producten zich uit met een hoog percentage CAGR (compound annual growth rate, ofwel de samengestelde jaarlijkse groei, is een veelgebruikte methodiek om de gemiddelde jaarlijkse groei van de omzet van een bedrijf of een bepaalde investering te meten. Het berekent de regelmatige groei of krimp over een periode van meerdere jaren) voor de ingeschatte periode van 2017 -2026. Aan het eind van de periode (2026), verwacht men een totale waarde van de verkoop van homeopathische producten van boven de $ 23 miljard. Daarnaast verwacht men een groei van 17,1% CAGR tijdens de periode 2017-2026. De groei in verkoop van homeopathische producten is grotendeels te verklaren door de groei in bewustwording van homeopathische behandelingen en de toenemende voorkeur voor medicatie zonder bijwerkingen en de verstandhouding tussen economische waarde en effectiviteit van de middelen.

Toenemende bewustwording van complementaire medicatie heeft geleid tot een groei in acceptatie voor het gebruik van homeopathische producten. Individuen over de hele wereld opteren voor effectieve, maar op natuurlijke basis geproduceerde medicatie die een permanente oplossing biedt zonder bijwerkingen. Mensen zijn meer geneigd naar medicatie, bijvoorbeeld homeopathie, die een permanente oplossing biedt om onnodige zorgkosten en ongemak  te vermijden.

Dit heeft geleid tot een stijging in het gebruik van complementaire medicatie en tegelijk in de stijging van de verkoop van homeopathische producten. Leveranciers van homeopathische producten zien een stijging in patiënten die homeopathische producten verkiezen boven ingrijpende medicatie en allopathie.

Leveranciers die opereren in de mondiale markt van homeopathische producten zijn Ainsworth Ltd., Mediral International Inc., Hahnemann Laboratories, Inc., Homeocan Inc., Washington Homeopathic Products, Inc., Standard Homeopathic Company (Hyland’s, Inc.), GMP Laboratories of America, Inc., A. Nelson & Co Ltd., Biologische Heilmittel Heel GmbH en Boiron Group.

Homeopathie – een holistische behandelwijze, in opmars in de afgelopen jaren

Homeopathie overweegt meerdere aspecten om het welzijn van een individu te omschrijven en staat bekend als een holistische behandelwijze of therapie. Dagelijkse activiteitenniveau en biologische leeftijd zijn hoofdaspecten voor een homeopaat om de frequentie, duur van de homeopathische medicatie en verdere behandeling vast te kunnen stellen. De ernst van de klacht en het type ziektebeeld bepalen het behandelplan en dosering.

Homeopaten overwegen aanpassingsvermogen, sociale achtergrond, temperament en reactievermogen voor het bepalen van een behandelplan. Volgens homeopathisch principe fungeren deze factoren als katalysatoren en hebben een positieve invloed op het behandelproces, wat de behandeling holistisch maakt. Men verwacht dat dit de verkoop van homeopathische producten ten goede zal komen op lange termijn.

Hoofdpunten m.b.t. de mondiale markt voor homeopathische producten:

1- De Europese regio verwacht een groei in hogere consumptie van homeopathische producten. Men verwacht dat de groeiconsumptie van homeopathische producten in Europa zich uitbreidt met een hoog percentage tijdens de periode 2017-2026. In Azië en de Stille Oceaan (exclusief Japan) gebieden verwacht men hogere toename in gebruik van homeopathie als medicatie, waardoor de vraag naar homeopathische producten zal toenemen in de aankomende jaren. In deze gebieden verwacht men een groei van 18,7% CAGR tijdens 2017-2026.

2- Ten aanzien van product typen zijn oplossingen in voorkeur toegenomen. Men verwacht dat de verkoop van oplossingen zal zijn gestegen aan het eind van de periode (2026). Tegelijkertijd winnen homeopathische tabletten aantrekkingskracht. Gebruiksvriendelijkheid en tegelijk volstaan als effectieve medicatie zal de vraag naar tabletten doen exploderen in de toekomende tijd.

3- Planten zijn de belangrijkste grondstoffen voor de productie van homeopathische middelen. Als grondstof hebben planten een groot marktaandeel in de afzetmarkt van homeopathie. Het groeiende marktaandeel in planten zal naar verwachting bijdragen aan de groei van homeopathische producten en zal naar verwachting tegen het einde van 2026 een waarde hebben bereikt van meer dan 10 miljard dollar.

4- Homeopathische producten worden alom ingezet voor het behandeling van immunologie.
Homeopathische producten voor de behandeling van immunologie zal naar verwachting meer dan 7 miljard dollar omzetten tegen het eind van 2026.

Bron: www.theanalystfinancial.com

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.