Spring naar content

Geslaagde online ledenraadsvergadering

Geslaagde online ledenraadsvergadering

20/11/2020

Ledenraadsvergadering

De Vereniging Homeopathie kijkt terug op een geslaagde online ledenraadsvergadering afgelopen zaterdag 14 november. Best wel spannend om met zo veel mensen digitaal te vergaderen, maar het ging goed!

Twee keer per jaar komt de ledenraad, als toezichthoudend orgaan op de Vereniging Homeopathie, bij elkaar om de ontwikkelingen te bespreken. De vergadering in april moest vanwege de coronamaatregelen helaas worden afgeblazen. De tweede vergadering van dit jaar kon door de maatregelen van het RIVM niet ‘live’ plaatsvinden en daarom is deze keer gekozen voor een digitale vergadering.

Online vergaderen

In totaal namen 23 mensen deel aan de vergadering. Voor sommige leden was het online vergaderen wat onwennig, maar het is gelukkig prima verlopen. De sfeer was goed en het was fijn om iedereen gezond en wel op het scherm te zien. Tijdens de vergadering zijn de jaarcijfers besproken, de afgenomen enquête en natuurlijk de klacht bij de Reclame Code Commissie. Ook zijn tijdens een mooie presentatie alle activiteiten van het afgelopen jaar de revue gepasseerd.

Vooruitblik

De nieuwe plannen voor 2021 zijn in grote lijnen gemaakt. Zo zal de 50% kortingsactie verlengd worden voor nieuwe cliënten bij homeopaten die meedoen aan deze actie. Verder kwamen de organisatie rondom de Week van de Homeopathie en de plannen voor de informatieverstrekking via sociale media, website, nieuwsbrief en de homeopathiewijzers aan bod. Ook de investering in wetenschappelijk onderzoek én het streven om homeopathie een volwaardig deel te laten zijn van de gezondheidszorg zijn aan bod gekomen.

Wil jij de Vereniging Homeopathie steunen in haar werk?

Word dan lid >

 

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.