Spring naar content

Geslaagde ALV/ Ledenraadsvergadering

Geslaagde ALV/ Ledenraadsvergadering

25/04/2023

VergaderingAfgelopen zaterdag 22 april 2023 vond in Amersfoort de gecombineerde Algemene Ledenvergadering/ Ledenraadsvergadering van de Vereniging Homeopathie plaats. Daarin kwamen weer mooie plannen, ideeën en activiteiten aan bod van zowel de afgelopen periode als voor het komend jaar.

We kijken terug op een boeiende, informatieve ochtend en kijken alweer uit naar de volgende ledenraadsvergadering in het najaar.

Bruisend

De Vereniging Homeopathie is een actieve en bruisende organisatie met enthousiaste mensen die homeopathie een warm hart toedragen. De vereniging is er voor iedereen die geïnteresseerd is in homeopathie en natuurlijk gezond leven. Zij verstrekt informatie via de website, het magazine HM, de nieuwsbrief, sociale media en de Homeopathiewijzers.

Word jij ook Ledenraadslid?

Er zijn enkele plekken vrijgekomen in de ledenraad. Daarom zoekt de Vereniging Homeopathie naar nieuwe enthousiaste ledenraadsleden. De ledenraad is het hoogste orgaan van de vereniging, vergadert twee keer per jaar en bestaat uit actieve leden van de Vereniging Homeopathie. De ledenraad toetst de hoofdlijnen van het beleid binnen de vereniging en houdt op afstand zicht op de uitvoering ervan.
Lees het het volledige functieprofiel.

Contact

Draag jij de homeopathie een warm hart toe, herken jij je in het profiel en wil je actief bijdragen aan de vereniging? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar secretariaat@vereniginghomeopathie.nl.

Heb je vragen? Stuur een e-mail of bel naar 020-617 83 08.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.