Spring naar content

Gelijke vergoeding voor zorgverleners in Corona crisis: Teken de petitie!

Gelijke vergoeding voor zorgverleners in Corona crisis: Teken de petitie!

31/03/2020
Corona-virusVeel zorgverleners krijgen te horen dat zij niet onder de regeling Covid-19 vallen, zodat ze geen 4.000 euro vergoed krijgen in deze moeilijke periode van de Corona crisis, ondanks dat men voldoet aan alle gestelde voorwaarden.
Hierdoor worden vele ondernemers zoals jouw homeopaat, masseur, osteopaat, acupuncturist, logopedist, of kinesioloog getroffen. Zij zien een afname van cliënten, een sterke afname van inkomsten of moeten zelfs noodgedwongen dichtgaan.

 

Het gaat om zeer veel ondernemers waar jij als consument juist veel gebruik van maakt en die in de preventieve gezondheidszorg juist veel leed kunnen voorkomen.

 

Dit terwijl ondernemers als manicures, visagisten en pedicures wel in de lijst van SBU nummers staan. Dat is geen gelijke behandeling.

 

Jij wilt toch ook niet dat vele van deze ondernemers ten ondergaan?

 

Teken en deel deze petitie dan zoveel mogelijk!

 

Of je nu therapeut bent of consument: het gaat om de toekomst van al deze ondernemers die het beste voor hebben met ieders gezondheid.

Hartelijk dank voor het tekenen!

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.