Spring naar content

Geef je gezondheid én de homeopathie een boost!

Geef je gezondheid én de homeopathie een boost!

18/11/2020

Geef homeopathie een boost

De Vereniging Homeopathie heeft als doel het verstrekken van informatie over homeopathie, investeren in wetenschappelijk onderzoek, in overleg treden met overheid en verzekeraars en nog veel meer. Vanwege de regelgeving mag er steeds minder over homeopathie geschreven worden. Met je lidmaatschap help je mee om de homeopathie toegankelijk te houden voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Boost

En niet alleen de homeopathie verdient een boost, ook jijzelf! In deze tijden van corona en de donkere wintermaanden kan je weerstand wel een steuntje gebruiken. Op onze website vind je een aantal artikelen en tips over hoe je je weerstand kunt ondersteunen en behouden:

Hoe verhoog ik mijn weerstand? >

 

Tijdelijke actie!

Als je nu lid wordt van de Vereniging Homeopathie krijg je naast het gezondNu kwartaalabonnement een extra cadeau. Zolang de voorraad strekt, ontvang je ook Nisyleen hoestsiroop bij droge hoest en kriebelhoest én de homeopathiewijzer, een informatiegids voor homeopathische zelfzorgmiddelen.

mini-abonnement op gezondNU cadeauVSM Nisyleen Hoestsiroop

Maar let op: op = op!

Kijk hier voor de vele voordelen van je lidmaatschap van de vereniging homeopathie en meld je aan!

Ja, ik geef de Vereniging ook een boost en ik word lid. >

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.