Spring naar content

Gastlessen homeopathie op MBO en HBO scholen

Gastlessen homeopathie op MBO en HBO scholen

29/08/2023

Gastlessen homeopathie op MBO en HBO scholenDe NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten) gaat gastlessen aanbieden op MBO en/of HBO scholen in het hele land. De gastlessen bieden studenten een boeiende en toegankelijke introductie in de wereld van de homeopathie.

Studenten zullen kennismaken met de basisprincipes van homeopathie en hoe deze kunnen worden toegepast bij de behandeling van verschillende gezondheidsproblemen. Daarnaast zullen de sprekers hun eigen ervaringen delen en aangeven hoe homeopathie naast andere behandelingen ter ondersteuning ingezet kan worden.

De NVKH is de beroepsvereniging van erkende klassiek homeopaten in Nederland. De missie van de NVKH is om het begrip en de kennis van de homeopathie te bevorderen en het belang van complementaire gezondheidszorg te onderstrepen. Met de gastlessen op de scholen willen ze een brug slaan tussen de academische wereld en de praktijk van de klassieke homeopathie.

De gastlessen zullen worden gegeven door ervaren klassiek homeopaten, die zijn aangesloten bij de NVKH en voldoen aan strenge opleidings- en kwalificatienormen.

Scholen die geïnteresseerd zijn in het organiseren van een gastles kunnen contact opnemen met de NVKH  info@nvkh.nl

www.nvkh.nl

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.