Spring naar content

Edith Schippers keert niet terug als minister

Edith Schippers keert niet terug als minister

20/03/2017

Edith Schippers van de VVD keert niet terug in een nieuw kabinet. Dat zei ze maandag vlak voordat zij als verkenner aan de slag ging. "Ik vind het zelf ook een bijzondere dag want ik zal zelf geen deel uitmaken van het volgende kabinet."

Schippers is nu demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ze stond al niet op de kandidatenlijst van de VVD, maar had de mogelijkheid om terug te keren in een volgend kabinet tot dusver open gelaten. Schippers is sinds 2010 minister.

Van Schippers is bekend dat zij geen voorstander is van homeopathie. Onder Schippers werd per 1 juli 2013 de wetgeving homeopathie van kracht. Per 1 juli 2013 is het niet meer toegestaan om op homeopathische zelfzorgmiddelen te vermelden waarvoor ze zijn bedoeld. Ook mag je in bijvoorbeeld magazines of op websites niet meer schrijven over de werking van deze middelen.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.