Spring naar content

Help mee en doneer voor homeopathie bij psychische aandoeningen

Help mee en doneer voor homeopathie bij psychische aandoeningen

13/12/2022

Schenken aan de Vereniging HomeopathieHet gaat niet goed met de mentale gezondheid in Nederland. Het aantal jongeren tussen de 15 en 24 jaar dat antidepressiva krijgt voorgeschreven is niet alleen tijdens maar ook na de coronapandemie aanzienlijk gestegen. Vooral bij jonge vrouwen is een groeiend gebruik waar te nemen.

Bijna de helft (48%) van de volwassenen in Nederland (18-75 jaar) heeft ooit in het leven één of meerdere psychische aandoeningen gehad. Stemmingsstoornissen en angststoornissen komen allebei bij ruim een kwart van de volwassenen voor.

Onderzoek en samenwerking

Daarom vindt de Vereniging Homeopathie het belangrijk om te investeren in onderzoek naar de rol die homeopathie kan spelen bij het verminderen van psychische aandoeningen.

Ook gaan we de samenwerking met verschillende organisaties zoals patiëntenverenigingen en verzekeraars opzoeken. Zo willen we bewustzijn creëren rondom de mogelijkheden van homeopathie bij deze klachten.

In ons Homeopathie Magazine van februari 2023 gaan we bovendien ruim aandacht besteden aan mentale gezondheid en psychische aandoeningen en wat homeopathie daarbij kan betekenen. Ook op onze website hebben we al vele artikelen geplaatst over mentale gezondheid.

Help je mee?

Om dit te kunnen financieren hebben we jouw hulp keihard nodig! Dus vind jij dit ook belangrijk? Dan kun je ons steunen door lid te worden of éénmalig te doneren via onderstaande link. Je donatie wordt dan voor 100% voor het thema homeopathie en psychische aandoeningen gebruikt.

 

Ja, ik doneer! >

 

Ja, ik steun door lid te worden >

 

........................................................................................................

anbiDe Vereniging Homeopathie is een door de belastingdienst erkende algemeen nut beogende instelling (ANBI). Je giften aan de Vereniging Homeopathie zijn aftrekbaar bij je inkomstenbelasting, uiteraard wel binnen de daarvoor geldende regels.

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.