Spring naar content

Doe mee aan de Grote Clubactie!

Doe mee aan de Grote Clubactie!

18/09/2020

Grote Clubactie

Zaterdag 19 september 2020 start de landelijke lotenverkoop voor de Grote Clubactie 2020. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan vijfduizend verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te verwerven voor hun club. Ook de Vereniging Homeopathie doet dit jaar weer mee.

Steun de Vereniging

Door het kopen van één of meer loten steun je de Vereniging Homeopathie. Met deze extra inkomsten kunnen wij ons inzetten om de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden. De Vereniging Homeopathie spant zich in om de homeopathie in Nederland een onderdeel te laten zijn van het huidige gezondheidsstelsel, zodat iedereen zelf keuzes kan maken met betrekking tot de eigen gezondheid.

Prijzen

Als je één of meerdere loten koopt, maak je ook nog kans op de hoofdprijs van maar liefst € 100.000,-, vier jaar zorgeloos reizen in een Auto Seat mii, een reischeque voor een luxe campingvakantie met Vacansoleil t.w.v. € 2.500,- of één van de vele mooie andere prijzen.

Start verkoop

Loten kosten € 3,- per stuk en zijn online te koop via de website. Je ontvangt je lotnummer vervolgens op je bankafschrift. De lotenverkoop start op zaterdag 19 september 2020. De trekking volgt op 9 december en de winnaars worden op donderdag 10 december 2020 bekendgemaakt.

We hopen op een fantastische lotenverkoop!

 

Koop nu je loten >

 

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.