Spring naar content

Dit gaat de Vereniging Homeopathie in 2020 allemaal doen!

Dit gaat de Vereniging Homeopathie in 2020 allemaal doen!

11/02/2020

Vrouw op smartphone

De Vereniging Homeopathie bruist ook dit jaar weer van de plannen om homeopathie voor iedereen toegankelijk te houden. We maken nieuwe YouTube-video’s over homeopathie en brengen een update uit van onze app. Met een kortingsactie willen we de drempel verlagen om een homeopaat te bezoeken. Bovendien zijn we volop aanwezig op beurzen en doen we mee aan de Week van de Homeopathie.

Gezondheidsbeurs

De aftrap dit jaar vond plaats op De Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht. Van 6 tot en met 9 februari 2020 hebben homeopaten in onze stand vragen van bezoekers beantwoord en miniconsulten gegeven. Daarnaast hebben wij folders en waardebonnen uitgedeeld, en verkochten we natuurlijke en duurzame producten tegen beursprijzen.

Korting op consult

Om zo veel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier met homeopathie kennis te laten maken, hebben we een waardebon ontwikkeld. Daarmee krijg je 50 procent korting op een consult bij een van de deelnemende homeopaten. Leden van de Vereniging Homeopathie hebben de bon inmiddels ontvangen. We zullen deze bonnen uitdelen tijdens de Week van de Homeopathie in april.

Week van de Homeopathie

De Week van de Homeopathie is een jaarlijks terugkerend evenement ter nagedachtenis aan de grondlegger van de homeopathie, Samuel Hahnemann. Op zijn geboortedag, 10 april, starten de activiteiten voor deze week. Homeopaten houden dan open dagen, geven lezingen of organiseren informatiebijeenkomsten. ‘Duurzaamheid’ is het thema van dit jaar.

Informatie

Eerder hebben we een app ontwikkeld waarmee je homeopathische zelfzorgmiddelen op hun werking kunt scannen. Dit jaar brengen we een update uit die de mogelijkheid biedt om met de app ook enkelvoudige homeopathische middelen te scannen. Voor ons YouTube-kanaal maken we nieuwe video’s waarin we uitleg geven over de homeopathische werking van specifieke planten.

Petitie

Ten slotte: eind 2019 lanceerden we een campagne met een YouTube-video over de petitie “Handen af van de Homeopathie”. De voorbereidingen om de petitie dit jaar in Den Haag aan te bieden, zijn in volle gang.

 

Draag jij de homeopathie een warm hart toe en wil je ons steunen, zodat we ook dit jaar weer veel acties kunnen inzetten om de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

> Word dan lid van de Vereniging Homeopathie

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.