Spring naar content

De Vereniging Homeopathie nu bij je drogist op de toonbank!

De Vereniging Homeopathie nu bij je drogist op de toonbank!

29/06/2017

Heb jij hem al zien staan op de toonbank bij je drogist?

Vanaf nu wordt bij maar liefst 1000 drogisten in Nederland een display van de Vereniging Homeopathie geplaatst, met daarin een waardebon om de Homeopathiewijzer gratis te kunnen aanvragen, en bovendien een aanmeldkaart om lid te worden.

De Vereniging Homeopathie maakt zich sterk voor het terugdraaien van de maatregel waardoor op homeopathische middelen niet meer mag staan waar ze voor dienen. Want keuzevrijheid en goede informatie over homeopathische zelfzorgmiddelen vinden we heel belangrijk. Daarom zetten we ons er graag voor in dat ook bij de drogist de kennis en informatie over homeopathische middelen behouden blijft.

Help je mee? Neem dan de waardebon mee, vraag de Homeopathiewijzer gratis aan en word lid van de Vereniging Homeopathie. Met jouw hulp maken we homeopathie toegankelijk voor iedereen die er open voor staat.

 

Liever meteen online alles regelen? Vraag dan hier de Homeopathiewijzer aan. Of word meteen lid en ontvang een leuk welkomstcadeau!

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.