Spring naar content

De Vereniging Homeopathie bestaat 130 jaar!

De Vereniging Homeopathie bestaat 130 jaar!

15/09/2016
Goed nieuws: Dit jaar bestaat de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland maar liefst 130 jaar!
Om precies te zijn is de vereniging op 3 oktober 1886 opgericht door de heer Merckens. Dankzij onze leden is de Vereniging Homeopathie inmiddels uitgegroeid tot een dynamische organisatie die maandelijks een half miljoen mensen bereikt met positieve informatie over homeopathie. Ook hebben we kunnen investeren in wetenschappelijk onderzoek en hebben we onderhandelingen kunnen voeren met politiek en verzekeraars. Leden, bedankt! De Vereniging Homeopathie zal zich ook de komende jaren maximaal inspannen om de positie van homeopathie in Nederland te verbeteren.
Natuurlijk laten we deze feestelijke gebeurtenis niet zomaar voorbijgaan. Alle leden hebben bij het Homeopathie Magazine een actiekaartje ontvangen waarmee ze kans maken op één van de 130 feestelijke prijzen. Ook als je iets in onze webshop bestelt (lid of geen lid) ontvang je zo'n actiekaartje. En voor nieuwe leden is er een speciaal feestpakket als welkomstgeschenk.

Meer informatie over lid worden

 

Heb je een actiekaartje ontvangen?

Check hier je code

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.