Spring naar content

06+13+27-06: Cursus Eerste Hulp met Homeopathie (Groningen)

06+13+27-06: Cursus Eerste Hulp met Homeopathie (Groningen)

06/06/2023

Wil jij leren hoe jij homeopathie kunt toepassen in de huis- tuin- en keukensfeer? Homeopathie is een zachte en efficiënte geneeskunst die je – door het begrijpen en volgen van een aantal regels - zelf kunt leren gebruiken.

Tijdens de cursus van 3 avonden focussen we ons op veelvoorkomende gezondheidsvragen in de ‘acute’ sfeer. Daarbij kun je denken aan:• Verwondingen, kneuzingen, botbreuken en brandwonden.• Begeleiden van operaties, tandheelkundig ingrijpen en inname van belastende medicatie.• Steken en beten door insecten/dieren, irriterende huiduitslag.• Ontstekingen van de luchtwegen, oren en ogen.• Griep en spijsverteringsklachten.• Enzovoorts!Het is mijn missie om de homeopathie de huiskamer in te brengen! Na de cursus ben je zelfverzekerd om homeopathie te gebruiken.Bij de cursus zit een handige reader inbegrepen die je gebruikt als werkboek. Ook inbegrepen is een basiskit van 36 homeopathische middelen plus 1 hypercaltinctuur.

Datum:

6, 13 en 27 juni (drie-daagse cursus)

Tijdstip:

18:30-21:30 uur (inloop 18:15 uur)

Locatie:

Centrale Ruimte van Centraal wonen "de Heerd"Bentismaheerd 23 9736 EB Groningen

Kosten:

€ 160,-

Aanmelden:

Telefonisch via: 06-43 05 86 99of via de mail: staats.judith@gmail.com

Website:

www.homeopathie-groningen.com

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.