Spring naar content

Met 75% korting naar de Nationale Gezondheidsbeurs!

Met 75% korting naar de Nationale Gezondheidsbeurs!

24/01/2020

Op zoek naar inspiratie voor een gezonde leefstijl? Kom dan naar De Nationale Gezondheidsbeurs! Deze vindt plaats van donderdag 6 tot en met zondag 9 februari 2020 in de Jaarbeurs te Utrecht. Ook de Vereniging Homeopathie is aanwezig met een ruime stand, waar je miniconsulten kunt doen en lezingen kunt volgen. Bestel nu tickets voor de beurs met onze actiecode en krijg 75% korting!

Beurs

Op De Nationale Gezondheidsbeurs kun je auteurs, bloggers en sprekers op het gebied van een gezonde leefstijl ontmoeten. Bovendien kun je er allerlei presentaties, workshops en kookdemo’s bijwonen. De stand van de Vereniging Homeopathie vind je op plein ‘Health’ (nummer B17).

Stand

Tijdens de beurs verstrekken wij de bezoekers informatie over homeopathie en gezondheid. Kom langs en pak een folder mee, doe een miniconsult bij een homeopaat, woon een van de lezingen bij of koop tegen speciale beursprijzen producten van onder meer Weleda, VSM en Vitortho.

Gratis consulten

Voor vragen over gezondheidsklachten kun je in onze stand terecht bij een homeopaat. We hebben een speciale spreekkamer ingericht waar je in alle privacy een miniconsult kunt doen. Mocht je na het miniconsult besluiten een homeopaat te bezoeken, dan kun je meteen profiteren van een kortingsactie: wij geven namelijk waardebonnen weg voor maar liefst 50% korting op een consult bij een van de deelnemende homeopaten.

Gratis lezingen over homeopathie

Wil je meer weten over spijsvertering, de overgang, luchtwegen, hart, huid of homeopathie bij dieren? Volg dan een van de vele lezingen die homeopaten bij de stand geven. We hopen je te zien op De Nationale Gezondheidsbeurs!

75% Korting

Via de Vereniging Homeopathie kun je nu naar De Nationale Gezondheidsbeurs met maar liefst 75% korting. Bestel je toegangskaarten met de actiecode HOMEOP20 en betaal geen € 20,-, maar slechts € 5,- per ticket!

De Nationale Gezondheidsbeurs vindt plaats van donderdag 6 tot en met zondag 9 februari 2020 van 10:00 tot 17:30 uur.

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.