Spring naar content

93% van de gebruikers van homeopathische middelen is tevreden

93% van de gebruikers van homeopathische middelen is tevreden

11/04/2017

De meeste mensen hebben het wel eens gebruikt: een homeopathisch middel. Homeopathie is een geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam geprikkeld en geactiveerd wordt. Het principe van homeopathie is dat iemand van een aandoening of ziekte kan worden genezen door het toedienen van een homeopathisch geneesmiddel dat bij een gezond mens dezelfde symptomen oproept als de betreffende aandoening of ziekte.

Het homeopathische principe is al eeuwen oud, maar de populariteit van homeopathie heeft de afgelopen decennia een vlucht genomen. In het merendeel van alle Nederlandse huishoudens is wel een homeopathisch middel te vinden.

De Vereniging Homeopathie heeft 879 gebruikers van homeopathische middelen gevraagd naar  de tevredenheid over deze middelen en wat blijkt? 93,1% van de gebruikers is tevreden over het resultaat.

Ook is gevraagd naar de tevredenheid over het bezoek aan een homeopaat. 89,4% van de bezoekers is zeer tevreden over de behandeling.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.