7-3: Cursus Eerste Hulp met Homeopathie (Zeist) - Vereniging Homeopathie Skip to content

7-3: Cursus Eerste Hulp met Homeopathie (Zeist)

07/03/2020

Zelfrijzend HomeopathieWil je eens een nieuw pad bewandelen om gezond te worden of te blijven? Doe mee met de cursus Eerste Hulp met Homeopathie! Op zaterdag 7 en 28 mrt. van 14-17 uur in de praktijk van Zelfrijzend Homeopathie.

Je krijgt inzicht in de homeopathie en leert hoe je zelf eenvoudige klachten en kwaaltjes kunt behandelen. Het is een interactieve cursus waarin je ook goed je eigen ervaringen kunt delen.

Wat kun je verwachten?

Je krijgt inzicht in en uitleg over:
– wat is homeopathie en hoe werkt het?
– wat is een acute klacht en wanneer kun je die zelf behandelen en wanneer niet?
– wat zijn de toepassingen van de meest gebruikte middelen?
– hoe behandel je acute klachten, zoals verkoudheid, griep of verstuikingen?

Aan het einde van de cursus ben je in staat te werken met het handboekje en de bijgeleverde homeopathische middelen.

Kosten: € 125,-.
De prijs is inclusief een handboekje en een set met 36 homeopathische middelen en een flesje tinctuur.

Data:

7 en 28 maart 2020

Tijd:

Locatie:

Praktijk Zelfrijzend Homeopathie
Elke Wisseborn
Slotlaan 66, tweede verdieping
3701 GN Zeist

Wel interesse maar verhinderd op deze data? Bel of mail me, dan kunnen we bij een minimum van 5 deelnemers een cursus op maat plannen op een tijdstip en locatie van jouw keuze.

Aanmelden kan via elke@zelfrijzend.nl of telefoonnummer: 06-12 48 07 67.