6 t/m 9 feb: Nationale Gezondheidsbeurs (Utrecht) - Vereniging Homeopathie Skip to content

6 t/m 9 feb: Nationale Gezondheidsbeurs (Utrecht)

06/02/2020

Nationale GezondheidsbeursDe Nationale Gezondheidsbeurs is Nederlands grootste beurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. De beurs vindt plaats van 6 t/m 9 februari 2020 in de Jaarbeurs Utrecht.
Je vindt er vijf thema’s: Health, Food, Body, Mind en Beauty.

Wat is er allemaal te doen?

Vier dagen lang kun je uitgebreid inspiratie opdoen voor een gezonde leefstijl. Naast ontmoetingen met heel veel bekende gasten, bloggers, coaches en auteurs biedt deze gezonde beurs je sfeervolle paviljoens, actieve workshops, fitness, ontspannende massages, yoga, mindfulness, smakelijke proeverijen, nieuwste trends, 150 leerzame presentaties, kooktheater, voedingsadvies, gezondheidstesten, gezonde acties met voordeel en een gratis digitale GezondheidsGids. Je hebt bovendien gratis toegang tot de Allergiebeurs.

Kijk op www.gezondheidsbeurs.nl voor het actuele programma.