Spring naar content

4-11: Congres ‘Homeopathie bij chronische darmontstekingen’ (Veenendaal)

4-11: Congres ‘Homeopathie bij chronische darmontstekingen’ (Veenendaal)

04/11/2023

Het platform 'Samen voor Homeopathie' nodigt u van harte uit voor het congres 'Goed te verteren' op zaterdag 4 november 2023 van 9.00 tot 17.00 uur. Tijdens dit congres spreken professionals over de mogelijkheden van homeopathie bij chronische darmontstekingen bij mens en dier.

De lezingen worden gegeven door Hoogleraar immunologie Prof.dr. Pierre Capel, kinderarts dr. Fleur de Lorijn, Arts voor Integrale geneeskunde en Homeopathie Frans Kusse, Homeopaat Anita Stam, Arts voor Integrale geneeskunde en Homeopathie Jan Scholten en Homeopathisch Dierenarts Liesbeth Ellinger.

Dagvoorzitter is Gio Meijer, arts voor Integrale geneeskunde en Homeopathie.

Het programma zal worden aangevuld met veel casuïstiek uit de praktijk.

Homeopathie bij chronische darmontstekingen

Tijdens dit congres vertellen professionals over de mogelijkheden van homeopathie, zij spreken vanuit de kennis, ervaringen en methodes die zij hebben ontwikkeld en lichten dit toe met boeiende casuïstiek.

Binnen de WHO is er op Europees niveau belangstelling voor CAM-geneeskunde, homeopathie valt hier ook onder. Langzaamaan komt het inzicht dat de grenzen van de gezondheidszorg zijn bereikt en dat voor vele chronische ziekten geen genezing mogelijk is.

Belangrijke thema's binnen de WHO voor de toekomst zijn het verbeteren van de veerkracht en het vergroten van zelfbewustzijn en zelfvertrouwen van de mens. Hier kan homeopathie een goede aanvulling zijn

Dit congres is interessant voor homeopaten en belangstellenden voor homeopathie, zowel voor mensen met kennis van homeopathie als interesse in homeopathie.

Bekijk hier het programma >

 

Bekijk hier de introductie van de sprekers:

Datum:

Zaterdag 4 november 2023

Tijd:

Van 9.00 tot 17.00 uur

Locatie:

Hotel Van der Valk Veenendaal
Bastion 73
3905 NJ Veenendaal

Kosten:

Er is een vroegboekkorting, tot 20-9-2023 betaalt u € 110,=, daarna € 130,=

Aanmelden:

Aanmelden is mogelijk via de website www.vhan.nl

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.